Nieuws

_

Gewijzigde openingstijden zomerperiode  
Met ingang van week 29 zijn wij van maandag t/m donderdag aanwezig in het Atrium in Apeldoorn. Vanaf week 34 zijn we weer maandag t/m vrijdag aanwezig.
We blijven wel van maandag t/m vrijdag bereikbaar per mail. Vanwege de geplande vakantie kan het iets langer duren voordat je antwoord van ons krijgt.
Wij wensen jullie een prettige zomer. 

De Politiepodcast MH17 
Politieman Peter van Vliet kreeg 10 jaar geleden de vraag of hij een trein vol stoffelijke overschotten op wilde halen uit het oorlogsgebied in Oekraïne. Het ging om de slachtoffers van de ramp met vlucht MH17. Peter zei ja, maar waartegen eigenlijk? Hij beleefde hachelijke momenten. Nieuwsgierig naar deze podcast? Vanaf vandaag staat de serie 'De Politiepodcast MH17' in onze collectie. 

Zoals vogels vliegen : het bewogen bestaan van twee zusjes na MH17 
Mirjam en Sandra Ploeg nemen op 17 juli 2014 op Schiphol afscheid van hun ouders, broer en pleegbroertje. Een paar uur later, wanneer ze op weg zijn om een tweedehands kastje op te halen, horen ze dat er een vliegtuig is neergestort. Ineens beheerst MH17 hun leven. Mirjam en Sandra worden geconfronteerd met een onpeilbaar verdriet, maar tegelijk moeten ze van alles: naar de supermarkt waar iedereen hen aanstaart, naar nabestaandenbijeenkomsten, de amfibieën van hun vader verzorgen, pijnlijke gesprekken voeren met familierechercheurs en duizenden goedbedoelde berichten beantwoorden. 

 


Aanschafsuggesties

Zoeken in de catalogus

_

 Uitgebreid zoeken

 

Nieuw in de attenderingsservice
Nieuws uit media en artikelen op het politievakgebied. Maak een profiel aan en ontvang periodiek attenderingen in je mailbox. Artikelen die je opvraagt worden toegestuurd.

_

Snel naar

_

LinkedIn Kennis & Onderzoek

_

Lees verder op Linkedin