Nieuws

_

Hoax : waarom mensen in complottheorieën geloven 
Hoe ontstaat complotdenken en wat zijn de gevolgen? Geloven mensen nu meer dan ooit in complottheorieën? Zijn online algoritmen echt de grote boosdoeners? En wat kun je doen als een dierbaar persoon steeds meer in complottheorieën gaat geloven? Complottheorieën zijn de laatste jaren volop in het nieuws. De meeste mensen kennen wel iemand die gelooft dat vaccins vergif zijn, dat klimaatverandering een hoax is of dat we geregeerd worden door een kwaadaardige elite.

De jacht op het recht : over de advocaat en de rest van de wereld 
Strafpleiter Inez Weski beschrijft haar trektochten door het woud van de hedendaagse strafprocedures, waar de nietsvermoedende passant in verdwijnt. Serieus is zij over de grote belangen die vaak op het spel staan, en de rol van de overheid, die soms meer als roofdier dan als beschermende hoeder optreedt. Bevlogen vertelt ze over de pracht van haar vak, of over het recht, dat zoveel gemeen heeft met kunst: soms zo mooi en altijd zo kwetsbaar. En dat alles lardeert ze met hilarische gebeurtenissen en absurde banaliteiten, zoals de onmenselijke inrichting van menig moderne rechtbank.

De kracht van storytelling : waarom sommige verhalen aanslaan en andere niet 
Of je nu iets gaat verkopen, een volle zaal wilt boeien of een team moet motiveren, met een goed verhaal maak je het verschil. Dit boek schetst hoe je overtuigende en inspirerende verhalen vertelt die ook jou zullen helpen je doel te bereiken.


Aanschafsuggesties

Zoeken in de catalogus

_

 Uitgebreid zoeken

 

Nieuw in de attenderingsservice
Nieuws uit media en artikelen op het politievakgebied. Maak een profiel aan en ontvang periodiek attenderingen in je mailbox. Artikelen die je opvraagt worden toegestuurd.

_

Snel naar

_

LinkedIn Kennis & Onderzoek

_

Lees verder op Linkedin