Nieuws

_

Nieuw: genrecatalogus

Sinds deze maand is de Mediatheek in bezit van een genrecatalogus.
Een manier om makkelijk veel te vinden over een onderwerp.
Neem hier een kijkje. De genres worden in de komende tijd nog verder aangevuld.
 

coverHet grote hoe ik werk boek: onmisbare zelfkennis voor de ambitieuze professional

In onze kenniseconomie zijn veel professionals de hele dag bezig met het verwerken van informatie. Allemaal zaken waar je je hoofd bij moet houden. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe kun je slim omgaan met de stress van deadlines of een irritante leidinggevende? Hoe zorg je dat je focus krijgt en niet afgeleid raakt. Hoe houd je plezier in je werk en de rest van je leven? Dit boek wil je daarbij helpen en leert je om stap voor stap je eigen "zo werk ik" handleiding te schrijven.

coverDe Zwolse Zwendel

In juli 2013 werd de 76-jarige Rudi Jader dood gevonden onderaan de trap in haar woning. Forensisch arts Rens Daalder concludeerde dat het een ongeluk was. Op de dag van haar overlijden was er een fors bedrag gestort op de rekening van een kennis Gerard Duif.Jader had een jaar eerder aangifte gedaan tegen hem wegens bedreiging.De politie startte alsnog een moordonderzoek Verdachte was Duif en later ook de forensisch arts die een valse informatie had gegeven.Duif werd veroordeeld voor doodslag en Daalder voor meineed. Beiden blijven tot op de dag van vandaag ontkennen.

 

Zoeken in de catalogus

_

 

 

 

Nieuw in de attenderingsservice
Nieuws uit media en artikelen op het politievakgebied. Maak een profiel aan en ontvang periodiek attenderingen in je mailbox. Artikelen die je opvraagt worden toegestuurd.

_

Snel naar

_


Aanschafsuggesties