Nieuws

_

Evidence based trainen : 44 slimme interventies voor maximaal resultaat 
Aan bod komt het volgende: 44 onderzoeken naar trainingsinterventies met conclusies, direct vertaald naar jouw training; een leertheorie die verklaart hoe deelnemers nieuwe vaardigheden leren; een praktisch model voor trainingen in 4 stappen; 7 meta-evaluaties die laten zien hoeveel verschil evidence-based trainen maakt in de praktijk.

De zaak Ridouan T. : de loopbaan van een topcrimineel 
Beschrijft het criminele leven van Ridouan Taghi en geeft een onthullend beeld van het gemak waarmee Taghi en zijn organisatie beschikken over leven en dood. Als hoofdverdachte in het Marengo-strafproces groeide Ridouan Taghi uit tot de bekendste crimineel van Nederland. Taghi doet zaken in ‘vrouwen’ en ‘yzers’, straattaal voor cocaïne en wapens. Uit duizenden onderschepte chatberichten rijst het beeld op van een kundig maar ook dodelijk organisator. 

AI, de hype voorbij : alles waar je om geeft beter maken 
Verkent de mogelijkheden die artificiële intelligentie (AI) biedt, maar kijkt ook verder naar het potentieel om organisaties van grond af aan te transformeren. Gaat dieper in op alledaagse toepassingen van AI, zoals navigatiesystemen in auto's en gepersonaliseerde aanbevelingssystemen op streamingplatforms. Aan de hand van persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden schetst het een positief beeld van de toekomst door de immense kansen die AI biedt voor organisaties.


Aanschafsuggesties

Zoeken in de catalogus

_

 Uitgebreid zoeken

 

Nieuw in de attenderingsservice
Nieuws uit media en artikelen op het politievakgebied. Maak een profiel aan en ontvang periodiek attenderingen in je mailbox. Artikelen die je opvraagt worden toegestuurd.

_

Snel naar

_

LinkedIn Kennis & Onderzoek

_

Lees verder op Linkedin