Nieuws

_

Het kan ook nooit normaal

Hoofdagent Lieke Hester vertelt in dit boek openhartig over haar werk bij de politie in Amsterdam. Een zakkenroller aanhouden, een lichaam zoeken in een donkere woning, een suïcidaal iemand op andere gedachten brengen of een ruzie sussen: het hoort allemaal bij haar werkzaamheden. Dit boek biedt een kijkje achter de schermen van het politiewerk in een grote stad.

 

De Politieacademie heeft er een nieuwe databank bij!

Vol trots mogen wij Springer Journals toevoegen aan onze bronnenlijst van databanken. Wist je dat deze databank meer dan 2100 tijdschriften bevat die je allemaal kunt raadplegen? Neem maar eens een kijkje op https://link.springer.com/journals
Onderwerpen als criminologie, psychologie, geneeskunde, biologie, scheikunde, geologie, sociologie, politiek, recht, economie, milieu, techniek, toxicologie, neurologie, management en filosofie komen allemaal aan bod in deze uitgebreide databank. Kortom, een schatkamer aan informatie.
De databank is te raadplegen op IP-herkenning van de Politieacademie en thuis heb je toegang via jouw e-campusaccount. Mocht je geen toegang hebben, maar wel op zoek zijn naar een specifiek artikel, mail ons dan op attenderingsservice@politieacademie.nl 
Periodiek geattendeerd worden op nieuwsartikelen in jouw interessegebied? Meld je dan via deze site aan voor de Attenderingsservice. 
 

Sywerts miljoenen

Het leek zo'n nobel gebaar. Voor niets miljoenen mondkapjes regelen voor de zorg tijdens de coronacrisis. Maar achteraf bleek het allemaal iets anders in elkaar te steken. Er werden enorme winsten gemaakt en afnemers en zakelijke partners werden misleid. En er was de bemoeienis van sommige politici. Dit boek doet uit de doeken hoe het allemaal werkelijk ging. 

 

De nieuwe tsaar

Deze biografie over Poetin beschrijft hoe hij van officier bij de KGB wist op te klimmen tot machtigste man van Rusland. Een lijvig boek voor wie Poetin beter wil begrijpen.

 

 

Zoeken in de catalogus

_


 
 

Nieuw in de attenderingsservice
Nieuws uit media en artikelen op het politievakgebied. Maak een profiel aan en ontvang periodiek attenderingen in je mailbox. Artikelen die je opvraagt worden toegestuurd.

_

Snel naar

_


Aanschafsuggesties