Nieuws

_

Inspiratiepunt: Geweld achter de voordeur bij politiemensen
Geweld in afhankelijkheidsrelaties – denk aan huiselijk – en eergerelateerd geweld, kindermishandeling en stalking – is de meest verbreide vorm van geweld in onze samenleving. Dit geweld speelt in alle sociale en economische klassen en tegen verschillende culturele achtergronden. Het is dan ook niet zo vreemd dat dit geweld ook bij politiemensen thuis voorkomt. Op 12 december neemt Prof.dr. Janine Janssen je mee tijdens een lezing van het Inspiratiepunt. Lees hier meer

Nieuwe naam Kluwer Navigator 
InView Essential is vanaf 22 november de nieuwe naam van Wolters Kluwer Navigator. Je vindt de tool op inview.nl. Ga je naar de URL van Navigator?
Dan word je automatisch doorverwezen. Verder verandert er niks. De functionaliteiten van Navigator blijven gewoon hetzelfde. Je logt op dezelfde manier in zoals altijd.

De ontvoering van Alfred Heineken 
Beschrijft het verhaal van de ontvoering van bierbrouwer Alfred Heineken en diens chauffeur Ab Doderer in november 1983. Bijna van minuut tot minuut wordt onthuld hoe de daders de ontvoering beraamden, uitvoerden en 35 miljoen gulden losgeld incasseerden. Nooit eerder gaven criminelen van dit kaliber zo uitvoerig inzage in hun leven en werkwijze. Voorliggende editie is geactualiseerd door Royce de Vries met een nieuw nawoord.


Aanschafsuggesties

Zoeken in de catalogus

_

 

 

Nieuw in de attenderingsservice
Nieuws uit media en artikelen op het politievakgebied. Maak een profiel aan en ontvang periodiek attenderingen in je mailbox. Artikelen die je opvraagt worden toegestuurd.

_

Snel naar

_

LinkedIn Kennis & Onderzoek

_

Lees verder op Linkedin