Nieuws

_

Lezing Inspiratiepunt over veiligheid en integriteit
Waarom is veiligheid en integriteit van groot belang? Esther van Zadel, teamchef VIK bij de Politieacademie, vertelt je over het werkgebied van haar team.
In een Inspiratiepuntlezing op 3 oktober 2023 neemt ze je mee in waarom integriteit voor haar en voor iedereen zo van belang is. Lees hier meer.
Aanmelden? inspiratiepunt@politieacademie.nl

De magie van taal : brein en bewustzijn, wijzelf en de Ander, taal en werkelijkheid

Voor de taalgebruiker spreekt taal vanzelf, maar de taalonderzoeker staat voor raadsels. Woordvormen lijken in niets op hun betekenis. En taalconstructies lijken onlogisch in elkaar te zitten. Toch kunnen we in een enkele zin onze bedoelingen tot in de subtielste nuances duidelijk maken. We hebben geen toegang tot het bewustzijn van de Ander maar kunnen desondanks gedachten met elkaar uitwisselen.

Omringd door tegenslag: hoe je obstakels kunt overwinnen op weg naar succes

Succes komt niet vanzelf, en als je jezelf met losers blijft omringen, is het moeilijk om gemotiveerd te blijven en in de winner's circle terecht te komen.
Dit boek probeert te laten zien hoe je een winnaar in plaats van een verliezer wordt. Het helpt het 'waarom' achter je doel te identificeren en hoe je dit doel in simpele, concrete stappen kunt bereiken.

Zoeken in de catalogus

_

 

 

 

 

 

 

Nieuw in de attenderingsservice
Nieuws uit media en artikelen op het politievakgebied. Maak een profiel aan en ontvang periodiek attenderingen in je mailbox. Artikelen die je opvraagt worden toegestuurd.

_


Aanschafsuggesties

Snel naar

_