Nieuws

_

Mijlpaal

De Mediatheek heeft heel veel te bieden qua boeken, tijdschriften, publicaties en podcasts. Deze worden allemaal geregistreerd in ons catalogussysteem. Op 3 maart werd daarbij een mijlpaal bereikt met de 100.000ste registratie. Een ongekende hoeveelheid materiaal, beschikbaar voor iedereen die werkzaam is bij de Nationale Politie en haar ketenpartners.

 

Storing Ebsco databanken
Wegens een storing is het op dit moment niet mogelijk om de Ebsco databanken te raadplegen vanaf een locatie van de Politieacademie of via VPN/telewerken. Vanaf een eigen (bv thuis)netwerk werkt Ebsco wel. Hier lees je hoe je vanaf huis kunt inloggen bij Ebsco.
 

Brand in Amsterdam

Leen Schaap wordt in 2016 aangesteld als commandant van de brandweer Amsterdam-Amstelland met als taak orde op zaken te stellen binnen een organisatie waar racisme, seksisme en machtsmisbruik aan de orde van de dag zijn. Wat volgt is een machtsstrijd met politieke spelletjes, intimidatie en bedreigingen. Lees er alles over in dit boek.

 

NEN normen nu toegankelijk voor iedereen binnen de PolitieorganisatieNEN kantoor bron: NEN

NEN is een organisatie die afspraken over kwaliteit en veiligheid vastlegt in normen. 
Sinds kort hebben alle collega’s van de Politie toegang tot deze normen.
Je vindt hier normen die interessant zijn voor verschillende opleidingen. Denk bijv. aan werken op hoogte, forensische opsporing en analyse verkeersregelinstallaties. Kijk eens of er voor jouw opleiding iets bij zit.
Voor ondersteunende diensten zoals het DIV en de Arbocommissies zijn de normen ook goed te gebruiken. 

Zoeken in de catalogus

_


 
 

Nieuw in de attenderingsservice

_

Snel naar

_