Nieuws

_

Storing Kluwer Navigator
15-3-2019
Bij Kluwer is er een storing waardoor de Kluwer Navgator niet werkt. Kluwer hoopt dit probleem in de loop van volgende week op te lossen.

 

Nieuwe website Mediatheek
De website van de mediatheek heeft een metamorfose ondergaan. De nieuwe AVG wet was een goede reden om na jaren de website in een nieuw jasje te steken.

Je vindt op de website nog steeds je vertrouwde informatie, zoals de catalogus, bronnenlijst, attenderingsservice, informatievaardigheden, Auteursrechten Informatiepunt Politie en de thesaurus.

Informatievaardigheden, digitale leermiddelen
Heb jij onze nieuwe leermiddelen al gezien?
De mediatheek ontwikkelde digitale leermiddelen om docenten te helpen hun studenten informatievaardiger te maken.
Hoe zoek je naar informatie?
Waar vind je je informatie?
En hoe weet je of de gevonden informatie betrouwbaar is?
Met onze leermiddelen zijn deze vragen niet moeilijk te beantwoorden.
Bij de leermiddelen hoort een handleiding zodat je als docent weet hoe je de leermiddelen tijdens je lessen kunt inzetten. En we komen graag langs binnen je team om uitleg te geven.
De website over informatievaardigheden vind je hier.
 

Mijn Mediatheek
In ‘Mijn Mediatheek’ kun je informatie vinden die voor jou van belang is. Wijzig hier je NAW gegevens en je wachtwoord. Reserveer materialen die je graag wilt lenen of verleng het materiaal dat je al geleend hebt.
In ‘Mijn mediatheek’ kun je nu ook je eigen leeslijsten aanmaken. Zet interessante publicaties op je leeslijst, zodat je ze op een later moment kunt lenen. Met de leeslijst vergeet je niet meer die titel die ooit eens in de catalogus hebt gezien, maar waarvan je de titel niet  meer weet.
‘Mijn Mediatheek’ vind je in de rechterbovenhoek van deze pagina.
 

Zoeken in de catalogus

_


 
 

Nieuw in de attenderingsservice

_

Snel naar

_