Nieuws

_

Maak kennis met gebruikers van de Mediatheek

 

Jelle de Vries
Recherchekundige / Netwerkspecialist

”Ik heb zeer positieve ervaringen met de Mediatheek van de Politieacademie. Toen ik als recherchekundige mijn scriptie schreef vroeg ik geregeld om boeken en artikelen en werd daar altijd snel en vriendelijk bij geholpen. Ook werd er proactief meegedacht welke literatuur voor mij nog meer interessant zou zijn. 

Online stuit ik vaak op artikelen waar ik geen toegang toe heb; echter van de Politieacademie krijg ik deze dan heel snel toegestuurd”
 

Misdaad in Utrecht

Voor de liefhebbers van "true crime". Niet een maar liefst twee boeken over misdaad in de stad Utrecht. Misdaad uit heden en verleden. Moord en doodslag, drugshandel, motorclubs, prostitutie en witwassen zijn enkele van de onderwerpen die aan bod komen. 

 

Nieuw account Boomportaal
Het Boomportaal is vernieuwdAlle accounts die in het verleden zijn aangemaakt komen hierdoor te vervallen.
Je dient een nieuw account aan te maken om opnieuw toegang te krijgen tot het Boomportaal.
Maak je een account aan op de Politieacademie, dan heb je op IP-basis meteen toegang tot alle abonnementen van de Politieacademie in Boomportaal.
Maak je een account aan op een andere locatie, dan dien je eenmalig een activatiecode in te voeren. De activatiecode kun je opvragen bij het KIK.
 

Ben ik in beeld?

Tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld: Online vergaderen, overleggen of presenteren. Maar hoe voorkom je dat die rommelige achtergrond teveel afleidt of dat je kinderen tijdens een overleg om een ijsje komen vragen? Hoe vergader je online zo effectief mogelijk? En hoe houd je iedereen bij de les? Lees het in dit boek.

 

Zoeken in de catalogus

_


 
 

Nieuw in de attenderingsservice

_

Snel naar

_