Nieuws

_

Gewijzigde openingstijden tijdens de kerstvakantie
Vanaf woensdag 14 december tot maandag 2 januari is de frontoffice balie van de Mediatheek gesloten i.v.m. de kerstvakantie. 14 december is ook de laatste dag dat er boeken verstuurd/aangevraagd kunnen worden. Tijdens onze fysieke afwezigheid kun je ons wel bereiken via Kennis@politieacademie.nl Het kan tijdens deze periode wat langer duren voordat je een reactie ontvangt. Vanaf 2 januari zijn wij weer aanwezig van maandag t/m donderdag (08:00-16:00).

Psychopaten : wie zijn ze?

Psychopaten zijn narcisten, meestermanipulators, verkrachters, kindermisbruikers en seriemoordenaars. Ze worden als duivel geboren en zijn grenzeloos bloeddorstig. Psychopaten opvoeden is onmogelijk en een behandeling helpt niet. Of… dat is toch het beeld dat velen over psychopathie hebben? Maar in hoeverre klopt dat? Zijn psychopaten van nature des duivels? Groeien ze allemaal uit tot klonen van Ted Bundy of Marc Dutroux? Zijn charmante, gehaaide bedrijfsleiders en collega’s per definitie psychopaten? Leiden alle psychopaten een dubbelleven: enerzijds als brave huisman, anderzijds als moordlustige crimineel?

coverOmgaan met onbegrepen gedrag 

als agent krijg je regelmatig te maken met gedrag dat afwijkt. 

Dit boek wil helpen om vreemd en verward gedrag te begrijpen zodat je effectiever kunt reageren.

Zoeken in de catalogus

_

 

 

 

Nieuw in de attenderingsservice
Nieuws uit media en artikelen op het politievakgebied. Maak een profiel aan en ontvang periodiek attenderingen in je mailbox. Artikelen die je opvraagt worden toegestuurd.

_

Snel naar

_


Aanschafsuggesties